Bölüme kayıt yaptırıp, derslerine yüz yüze eğitim ile başlayan birinci sınıf öğrencileri ve geçen yıl Covid-19 pandemisinden dolayı AYDEP üzerinden çevrimiçi eğitim ile bölümümüze başlayan ve bu yıl yüz yüze eğitime geçen 2. Sınıf öğrencilerine yönelik yüz yüze oryantasyon eğitimi gerçekleştirilerek; bölümümüzün işleyişi, OBS kullanımı, Kalite Yönetim Sistemi ve Memnuniyet Sistemi, fakültemizin ve üniversitemizin işleyişi hakkında bilgiler verildi. Eğitim, birinci sınıf öğrencilerinin akademik danışmanı Arş. Gör. Hüseyin ARSLAN ve ikinci sınıf öğrencilerinin akademik danışmanı Arş. Gör. İsmail YAZICI tarafından gerçekleştirildi. Aynı zamanda, bölümümüz Akreditasyon Komisyonu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Kerem YAVAŞÇA da oryantasyona katılıp bölümümüz birinci ve ikinci sınıf öğrencilerini akreditasyon süreci hakkında bilgilendiren bir sunum yaptı.

Bölümümüz üçüncü, dördüncü sınıf ve uzatmalı öğrencilerinin akreditasyon eğitimi ise sınıf mevcutlarının kalabalığı nedeniyle 07.10.2021 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Saat 15:00’te dördüncü sınıf öğrencilerinin akademik danışmanı Arş. Gör. Albeniz Tuğçe EZME GÜRLEK’in ve saat 15:30’da üçüncü sınıf öğrencilerinin akademik danışmanı Arş. Gör. Özlem BÜLBÜL’ün gerçekleştirdiği oryantasyon eğitimlerinde; öğrenciler, OBS kullanımı, öğretim elamanları ile iletişim, danışmanların ofis saati uygulaması, yüz yüze eğitim esnasında kampüs içinde uyulması gereken Covid-19 tedbirleri, Bologna sistemi, Erasmus Değişim Programı, Üniversitemiz Kalite Yönetim Sistemi, üniversitemiz resmi internet sitesinde bulunan Memnuniyet Sistemi ve Fakülte internet sitemizin kullanımı ile ilgili bilgilendirildiler. Ardından Bölüm eğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Kerem YAVAŞÇA’nın akreditasyon süreci ile öğrencilerimizi bilgilendiren sunumu ile oryantasyon eğitimi tamamlandı.